понеділок, 6 червня 2022 р.

1 червня – Міжнародний День захисту дітей.

Діти - це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу. Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечу дізнаються тільки з книг, і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть сяяти мільйони красивих зірок.

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають гарне і радісне свято – День захисту дітей. Цього року учні Новосанжарського ліцею взяли участь у ряді заходів:

-  Фоточелендж «Дитинство. Яскрава мить»;

-  Участь в благодійному ярмарку «Дітям України - сонце й мир» (участь взяли активісти учнівського самоврядування);

         -  Флешмоб «Долоні майбутньої України», де діти на стенді залишали відбитки своїх рук, а потім туди вписали побажання для Захисників;

         - малюнок на асфальті;

         -  святковий благодійний концерт, який відбувся у культурно-мистецькому центрі «Нові Санжари».

Усі зібрані малюнки та кошти з благодійного ярмарку були передані ЗСУ.

Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їхнє майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти - це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство.

Дорогі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. Так що наполегливо опановуйте знання, творчо мислите, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

Немає коментарів:

Дописати коментар