понеділок, 6 червня 2022 р.

Останній дзвоник «Любіть Україну, як сонце любіть, як вітер і трави, і води, в годину щасливу і радості мить, любіть у годину негоди…».

 

Останній дзвоник сьогодні пролунав для учнів по всій Україні, щоправда, як і саме навчання, відбувся дистанційно.

Розпочався захід о 8:50 вітальним словом класних керівників, а у випускних класах - з вітального слова директора ліцею. О 9:00 колектив Новосанжарського ліцею вшанував хвилиною мовчання усіх загиблих на війні. Далі розпочався останній урок на тему: «Любіть Україну, як сонце любіть, як вітер і трави, і води, в годину щасливу і радості мить, любіть у годину негоди…».

   Останній дзвоник завжди підводить підсумки навчального року та знаменує подолання чергової сходинки у житті кожного школяра.
Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.
   Україні сьогодні, як ніколи, потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі, люди нової генерації та високодуховні громадяни.
   Нехай же чекають Вас, дорогі випускники, попереду нові вершини та нові досягнення! У вирі життя не забувайте вчителів, які подарували Вам не лише знання, але і тепло сердець, частинку власної душі.
    Дорогі освітяни, вихователі та наставники. Силою Вашої думки та теплом душі твориться майбутнє Держави.
   Вітаюємо і батьків сьогоднішніх випускників, які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях, раділи їх успіхам, переймалися невдачами, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.
   Бажаємо всім віри, миру і впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, успіхів і злагоди.



Немає коментарів:

Дописати коментар